Het is vandaag een spannende dag voor Samantha Steenwijk en Yvonne Coldeweijer. Vandaag doet de rechtbank uitspraak in de zaak die Samantha Steenwijk tegen Yvonne Coldeweijer heeft ingeleid.

“Ik was het bijna alweer vergeten, maar vrijdag doet de rechter uitspraak over het kort geding wat Beyoncé Steenwijk tegen mij heeft aangespannen”, schrijft Yvonne op haar sociale media.

“Nog steeds schaam ik me er een beetje voor dat we de rechter met deze onzin hebben moeten lastigvallen. De rechter had de afgelopen weken vast betere dingen te doen dan zich druk maken over de dieetpillen van Samantha. De uitspraak is me dan ook om het even.”

“Waar ik wel waarde aan hecht is het beschermen van mijn bronnen. Ik vertrouw erop dat de rechter het niet in het landsbelang acht dat ik deze met naam en adres zal moeten prijsgeven. Die eis gaat mij namelijk echt te ver”, gaat Coldeweijer verder.

De rechter zal de uitspraak vanmiddag tussen 15 en 17 uur doormailen, nadien zal het vonnis wellicht snel wereldkundig gemaakt worden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.