In de showbizz is het niet eenvoudig om vrienden te maken. Maar John de Bever en Johan Derksen hebben dat wel. Zij zien elkaar niet alleen op werkvlak, maar ook privé. Binnenkort gaan ze zelfs samen op reis naar Amerika.

In Party legt John uit hoe het komt dat de band tussen hen zo sterk is. “Ik denk weleens dat hij mijn tweede vader is ofzo, omdat hij vaak hetzelfde denkt als ik. Qua persoonlijkheid lijken we ook wel op elkaar. We zijn beiden niet op ons mondje gevallen, maar we hebben allebei een heel klein hartje.”

John raakt maar niet uitgepraat over zijn goede vriend en heeft veel lovende woorden over voor hem. “Hij is een heel lieve man en geeft veel weg aan goede doelen. Hij is gewoon een keigoeie vent. Je moet hem even kennen. De meeste mensen hebben nu eenmaal hun oordeel klaar op basis van wat ze zien op tv.”

Naast mooie vriendschappen verder uitbouwen ziet 2022 er nog erg rooskleurig uit voor de Bever. In Party onthult hij enkele van zijn plannen. “Ik hoop natuurlijk dat het optreden weer volop begint. Ieder weekend zingen, man wat kijk ik daar naar uit.”

Maar dat is nog niet alles. “Ik kijk ook enorm uit naar de fanreis naar Benidorm. Dat doe ik al twee jaar, maar door corona is het al twee jaar uitgesteld. We gaan dan traditioneel met een paar honderd mensen naar Spanje. Verder leef ik van dag tot dag, dus ik weet niet wat er allemaal gaat gebeuren.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.