De zaak rond Marco Borsato lijkt uit te deinen. Story laat een nieuw vermeend slachtoffer van de zanger aan het woord. En zij is bereid haar verhaal onder ede te verklaren voor een rechtbank…

In Story getuigt een filmmaakster over een ‘nare ervaring’ met Marco Borsato. Een groot trauma was het niet, maar de vrouw heeft een duidelijke reden om met haar verhaal naar buiten te komen.

De feiten dateren uit 2003 toen het vermeende slachtoffer als crewlid aanwezig was op diverse filmsets van Borsato’s videoclips voor het album ‘Zien’. “Ik was toen net volwassen en heb helaas ook een nare ervaring met Marco gehad”, getuigt de vrouw in Story.

“Het is voor mij geen groot trauma”, benadrukt de vrouw. Toch wil ze met haar verhaal naar buiten komen. Ze is zelfs bereid haar verhaal onder ede af te leggen voor een rechtbank. Vooral om de slachtoffers van ernstigere feiten te ondersteunen…

“Nu er slachtoffers van ernstiger zaken bekend zijn, en mijn verhaal aan hun geloofwaardigheid kan bijdragen, ben ik bereid daarover te verklaren en kunnen ze me als getuige oproepen”, verduidelijkt de vrouw waarom ze achttien jaar na de feiten met haar verhaal naar buiten komt.

“Ik heb zelf geen baat bij dit verhaal. Ik vertel dit om eventuele slachtoffers en het 22-jarige meisje te ondersteunen. Bewijsvoering in dit soort zaken is lastig”, beseft de vrouw maar al te goed.

“Ik hoop dat ik mensen door mijn verhaal over de streep kan trekken ook hun verhaal te doen”, vertelt de vrouw in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS