Sarah van Soelen: “meest gehate vrouw van Nederland”

ByKS

31 december 2021 ,
Foto: VTM

De relatie van André Hazes en Sarah van Soelen was ongetwijfeld één van de gespreksonderwerpen van het afgelopen jaar. De jonge influencer werd al snel ‘de meest gehate vrouw van Nederland’. “Ze proberen me kapot te maken…”

De 26-jarige van Soelen zou uiteindelijk zelfs bedreigd worden: “Ik zou liegen als ik zeg dat het me niets doen, want ze proberen me kapot te maken”, haalt Party een quote van Sarah van Soelen aan. Ook André spreekt zijn steun uit…

“Sarah was een tijdje de meest gehate vrouw van Nederland. Wat zij allemaal over zich heen heeft gekregen, daar lusten de honden geen brood van. Echt niet normaal.” Van een relatie tussen de zanger en de influencer lijkt momenteel geen sprake meer te zien. Alhoewel…

Sarah van Soelen is lang blijven hopen dat het opnieuw goed zou komen met André Hazes. Ook nu nog is de 26-jarige influencer ervan overtuigd dat de toekomst mooi zal zijn. Haar geloof in de liefde is ze niet kwijt, schrijft Party.

“Ik droom van een mooie bruidsjurk en een huwelijk – met wie, dat zal de tijd leren”, lezen we in Party een uitspraak van Sarah van Soelen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByKS