Fans en liefhebbers van Catherine Keyl mogen blij zijn, want Catherine is binnenkort terug te zien op televisie. Dat ze op haar 76ste nog terug mag komen naar televisie is wel erg bijzonder. Maar voor Catherine is het vooral een teken van waardering.

Keyl is een vrouw met veel ervaring, waaronder veel reiservaring. Ze weet als geen ander hoe het eraan toegaat in andere landen.

Zo reisde ze onlangs ook naar Thailand, niet voor vakantie, maar wel job gerelateerd. “Een floor manager met wie ik twintig jaar in de studio heb gewerkt, Sallo Polak, wilde iets doen voor de arme medemens. Hij is naar Thailand verhuisd en heeft daar een foundation opgericht. In die tien jaar dat hij met die organisatie bezig is, heeft hij 46 projecten uit de grond gestampt”, licht Catherine toe in Party.

Door naar Thailand te gaan, had Catherine ook een bijzondere ontmoeting met iemand. Iemand die ze eerder al eens had ontmoet, zo’n 8 jaar geleden.

“Toen ik er was, kwam er een meisje naar ons toe en vroeg aan Sallo of ze hem nog kende. Wat bleek? Acht jaar geleden ben ik in een vluchtelingenkamp geweest in het Noorden van Thailand. Daar heb ik dat meisje toen gezien, ze had amper kleren aan en zat op een klein bedje in dat kamp. Toen ik haar vroeg naar haar toekomst vertelde ze me dat ze dokter wilde worden. Ik heb toen meteen gezegd; blijf dromen, want dat gaat je natuurlijk nooit lukken. Maar Sallo heeft ervoor gezorgd dat zij nu dokter is en zij kwam ons nu bedanken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl