Om haar huwelijk te redden besloot Bonnie Saint-Claire op 1 oktober 2018 om te stoppen met drinken. Ze was steeds vaker dronken en het was genoeg geweest. Dit jaar is ze dus zo’n 5 jaar clean van alcohol.

De zangeres heeft een reden om dat te vieren en dat kan ze doen tijdens ‘De Bevers in Ahoy’ op 30 september en 1 oktober. Ze ziet het optreden als de kers op de taart.

“Er staat Bonnie geen feestje te wachten, omdat ze dan precies vijf jaar niet meer drinkt. Dat hoeft van Bonnie niet. Ze vindt het leuker om haar verjaardag groots te vieren, zoals drie jaar geleden toen ze zeventig werd”, vertelt een bron in Story.

Door te stoppen met drinken voelt Bonnie dat ze meer energie heeft en kan ze weer overal beter tegen. Zo denkt ze nog lang niet aan stoppen met optreden.

“Omdat Bonnie nu een stuk gezonder leeft, zal het nieuws van haar echtscheiding voor velen als een verrassing komen. Maar de scheiding van Anne-Jan zat er al een tijd aan te komen. Dit is geen overhaaste beslissing geweest. Al hadden ze het graag nog even voor de buitenwereld verborgen willen houden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.