Samantha Steenwijk was altijd al een paardenmeisje en vroeger droomde de zangeres ervan om veearts te worden. Maar toen ontdekte ze op 16-jarige leeftijd het podium…

Toen ze op haar zestiende ging zingen, draaide Samantha’s leven ineens om. “Dat was balen, want ik heb daarna niks meer aan school gedaan”, onthult Samantha Steenwijk in Veronica Inside. Heeft ze nooit spijt gehad dat ze haar droom om veearts te worden moest opbergen?

“Ik heb geen spijt, maar het leven als artiest is niet altijd zo mooi als het lijkt”, vertelt Samantha in Veronica Inside. De zangeres maakt een opvallende vergelijking met het leven van een paard…

“Op social media zijn mensen vaak onaardig, artiesten onder elkaar ook. Je hebt meer roem, maar je krijgt ook meer klappen van de zweep. Soms zou het lekker zijn om dat niet te hebben”, aldus Samantha Steenwijk in Veronica Inside.

Al Samantha natuurlijk wel erg tevreden dat het carrièregewijs zo goed gaat. En ook 2022 wordt een druk jaar: “Er komt genoeg aan, zowel op het gebied van televisie als zingen”, klinkt het veelbelovend bij Samantha Steenwijk in Veronica Inside.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS