“Linda kreeg waarschuwing van haar vader over Jeroen”

ByKS

24 januari 2022
Foto: VTM

Linda de Mol verbrak haar relatie met Jeroen Rietbergen nadat de bom barstte over The Voice of Holland. Maar was Linda dan écht niet op de hoogte van de feiten?

“Sinds een paar dagen zit ik in een verschrikkelijke nachtmerrie. Er zijn zo ontzettend veel dingen naar boven gekomen waar ik geen weet van had…” schreef Linda de Mol in een verklaring. Nochtans was het niet de eerste keer dat Jeroen Rietbergen in opspraak kwam. Linda kreeg zelfs van wijlen haar vader al een waarschuwing over haar partner…

Ook in 2016 moest Jeroen Rietbergen opbiechten aan Linda dat hij haar bedrogen had. Ook daar lagen gebeurtenissen bij The Voice aan de basis van de biecht. Het koppel zou uit elkaar gaan, maar uiteindelijk kwam het tot een verzoening. Nochtans waren er ook vóór 2016 al hardnekkige geruchten over ontrouw…

Zo zou Jeroen Rietbergen in 2013 zijn echtgenote al bedrogen hebben met Renée Gunning. Tineke de Nooij onthult in Story dat zelfs haar vader haar al gewaarschuwd had voor Jeroen Rietbergen. Wat had John de Mol sr. te zeggen over de muzikant?

Volgens Tineke de Nooij waarschuwde de oude John de Mol sr die in 2013 overleed zijn dochter al voor Jeroen. “Dat hij een muzikant is en de meisjes zich op een presenteerblaadje zullen aanbieden. Dat de verleidingen voor muzikanten heel groot zijn, en dat ze zich dat goed moest realiseren”, lezen we in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByKS