Het wordt een kind van ons drieën

Samantha Steenwijk en haar vrouw Daisy zijn zo’n zestien jaar samen, waarvan tien jaar getrouwd. Dat vierden de twee dames met een reisje naar Jamaica. En op Instagram was duidelijk te zien dat Samantha en Daisy er enorm van genoten.

Het geluk spat er vanaf, maar dat is niet altijd zo geweest. Zo bevonden Samantha en Daisy zich in een kleine huwelijkscrisis nadat Daisy had opgebiecht dat ze was vreemdgegaan.

Gelukkig wist het stel eruit te komen, maar wel met de nodige consequenties voor hun kinderwens. Want die werd een tijdje opgeschort. Samantha wilde altijd heel graag mama worden en wilde samen met Daisy een gezin stichten. Daisy zou dan tijdens de zwangerschap het kindje dragen.

“Een kindje uit mijn eicel en het zaad van een voor ons bekende donor. Zo wordt het echt een kind van ons drieën”, klonk het toen bij Steenwijk, schrijft Story.

Wie die donor zou worden, dat wilden Samantha en Daisy liever niet vertellen. Dat hielden ze geheim voor zichzelf. “We weten al heel lang dat deze goede vriend ons hiermee wil helpen, maar zijn naam zullen we niet prijsgeven. Natuurlijk wel aan onze zoon of dochter later.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.