Het maakt natuurlijk niet uit hoe je eruitziet. Of je nou ‘dik’, dun, gespierd of iets anders bent, zolang je je goed in je vel voelt, is het allemaal prima.

Maar toch voelt niet iedereen zich altijd even goed in zijn vel met een maatje meer. Dan gaan ze aan het sporten om zich iets beter te vinden. Maar dat was voor Samantha Steenwijk een probleem. Zij heeft namelijk een grote hekel aan sporten.

Toch slaagde zij erin om maar liefst 22 kilo af te vallen. Dat deed ze door gewoon te gaan paardrijden, iets wat ze altijd graag heeft gedaan.

“Ik ben niet gaan afvallen om de goedkeuring van anderen te krijgen. Ik heb het gedaan omdat ik mezelf niet meer prettig voelde in mijn lijf. Je moet het uiteindelijk voor jezelf doen. Niet voor de mensen om je heen”, klinkt het in Party.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.