In april dit jaar moest Yvonne Coldeweijer voor de rechter verschijnen nadat zangeres Samantha Steenwijk klacht had ingediend tegen de juicekoningin. Een heel onverstandige zet volgens velen. Want Samantha blijft het mikpunt van de juice.

Zo bracht Yvonne recent nog het nieuws dat Daisy, de vrouw van Steenwijk zou zijn vreemd gegaan. Iets wat dateert van 2017, maar waar Samantha nooit mee naar buiten kwam.

Zo zou Daisy, die nog als portier werkte bij een hotel, geregeld heimelijk hebben afgesproken met haar minnares. Iets wat beide partijen nu ook niet meer ontkennen.

Samantha reageerde op Instagram, schrijft Party. “Gister is een privé-situatie uit ons verleden openbaar gemaakt. Mijn vrouw Daisy en ik zijn al zestien jaar bij elkaar. Zoals in elke relatie hebben wij ook onze ups-and-downs gehad. Enkele jaren geleden heeft Daisy mij verteld dat ze is vreemd gegaan en dat was erg pijnlijk.”

Voor Daisy en Samantha is het na al die jaren een gesloten hoofdstuk en zijn ze uit een diep dal gekropen. Ze zijn altijd in de liefde blijven geloven en kwamen er sterker uit dan ooit.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.