In januari wordt zanger Thomas Berge voor de tweede keer papa. Hij heeft al een zoontje uit een vorige relatie en daar komt nu dus opnieuw een zoontje bij. Hij en zijn partner Elianne kijken reikhalzend uit naar de komst van hun kleine spruit.

“Als klein meisje speelde ik al moedertje en droomde ik van een groot gezin. En echt, als elke zwangerschap zo voorspoedig zou gaan als deze, wil ik wel een elftal. Dus wie weet wat dat voor de toekomst belooft”, lacht Elianne in Story.

Elianne heeft het enorm getroffen met Thomas aan haar zijde, want ze staat nergens alleen voor. Hij helpt bij alles en probeert alles netjes in te plannen met zijn agenda zodat hij overal bij kan zijn.

Maar er is ook nog Jack, het zoontje uit Thomas zijn relatie met Myrthe Mylius. Ook hij speelt een belangrijke rol in het leven van het koppel.

“Ik kan niet wachten totdat ons kindje er is en we het echt met zijn allen gaan doen, inclusief Jack. Hij hoort er gewoon helemaal bij. Het is dankzij Jack dat ik zie wat een leuke vader Thomas is.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.