Wie graag wat inspiratie haalt uit het voorbereiden van zijn of haar huwelijk kan best even kijken naar ‘Chateau Meiland’. Daarin worden Maxime Meiland en haar man Leroy gevolgd naar aanloop van hun huwelijk voorbije zomer.

“Ik weet niet of we zo’n inspiratiebron zijn voor andere koppels, maar ik krijg wel veel lovende reacties op onze trouwlocatie. En mensen vonden het heel leuk dat mijn kinderen jurkjes gingen passen voor de bruiloft”, glundert Maxime in Party.

Op maandagavond zijn Maxime en haar gezien niet voor de buis te vinden om naar zichzelf te kijken. Zij kijken rustig vooraf. Al kan ze het niet laten om de sociale media toch even te checken op het moment van uitzending.

“Het is niet leuk om vanalles over jezelf te lezen. Ik denk weleens: laat mij ook even een keer met rust. Ik heb het idee dat ik altijd een beetje de pispaal ben, zeg maar. Ik krijg heel vaak reacties van: ze is verwend en dit en dat. Maar het hoort erbij.”

Maar ze troost zich met de gedachte dat veel mensen het gewoon erg leuk vinden, en dat is ook te merken aan de kijkcijfers. “Als ik mezelf terugzie, denk ik af en toe: kan er niet meer lach vanaf? Maar je bent wie je bent: Take it or leave it.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl