Het was mooi om zien hoe Samantha Steenwijk samen met haar nichtje zong tijdens ‘DNA Singers’. Of het meisje ook echt een carrière in de showbizz ambieert, dat weet Samantha nog niet. Maar ze heeft wel al een gouden tip voor het meisje.

“Maak je huid dikker. Maar dat moet je leren. Dus dan: altijd jezelf zijn, dat is het allerbelangrijkste. Wat er ook wordt gezegd, altijd jezelf zijn”, klinkt het in Weekend.

Voor Samantha is het zelf ook moeilijk geweest, want ze kreeg zelf ook heel wat kritiek te slikken. Mensen vergeten wel eens dat ze zelf een mens is en geen robot.

“Veel mensen in de wereld waarin ik werk, hebben die dikke huid gekregen, maar ik wil wel dicht bij mezelf blijven. Als je een dikke huid ontwikkelt, verlies je jezelf en dat wil ik niet. Dan maar iets kwetsbaarder, maar wel dat ik mezelf altijd in de spiegel aan kan kijken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.