2023 was een mooi jaar voor Samantha Steenwijk. Zij zat onder andere in DNA Singers, een deelname die toch tot de hoogtepunten van 2023 behoort.

“Dat was voor mijzelf een mooi moment omdat ik meedeed met de kleine van mijn zus. Zij is tien jaar en zong samen met mij een liedje. Ik heb zitten huilen, ik vond het zo fantastisch. Dan zie je zo’n kleine meidje die je een beetje probeert te helpen. Dat is heerlijk, alsof het mijn eigen kind is”, klinkt het in Weekend.

Samantha vond het fantastisch dat ze dat samen konden doen. Mocht ze het alleen voor haar doen, dan had Samantha zeker getwijfeld.

“Als ik het alleen voor haar zou doen, weet ik niet of ze het wel moet willen in deze showbizzwereld, want ze heeft een heel zacht karakter en daar is deze wereld niet geschikt voor. Aan de andere kant: als zij er zo veel plezier uithaalt en ik haar een klein beetje kan helpen, dan is dat ook fijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.