Sam Gooris en Kelly Pfaff zijn de trotse ouders van Kenji en Shania. We leerden de twee kinderen kennen tijdens de realitysoap De Pfaffs, maar ondertussen zijn Kenji en Shania opgegroeid tot twee prachtige volwassen mensen die klaar zijn om hun eigen vleugels uit te slaan. Een moment waar Sam liever nog niet aan denkt.

“Maak me niet zenuwachtig hé! Als ik eraan denk dat ze morgen het huis kunnen uitgaan, begin ik spontaan te zweten”, vertelt Sam Gooris in Primo.

“Shania is 21 jaar en Kenji is er 19. Het zal niet zo heel lang meer duren, dat besef ik. Maar dat hoort bij het leven, zeker? Ik ben er echter van overtuigd dat we altijd een zeer goed contact zullen hebben, net zoals ik met mijn ouders heb”, klinkt het bij een emotionele Sam Gooris in Primo.

De zanger heeft er echter alle vertrouwen in dat zijn kinderen het goed zullen doen in het leven en hun dromen zullen nastreven. En dan is er natuurlijk ook nog hun liefdesleven…

“Ik besef dat er binnenkort een vriendje en een vriendinnetje op de stoep zullen staan, en dat maakt me gezond zenuwachtig”, aldus Sam Gooris. “Ik wil wel eens weten met wie ze naar huis gaan komen. Maar hoe oud ze ook zijn, je geeft ze niet graag af hé, je kinderen.”

Al lijkt Sam Gooris nog niet meteen te moeten vrezen dat zijn kinderen snel het ouderlijke huis zullen verlaten. “Gelukkig zijn ze graag thuis. Kenji is een echte huismus. Hij wou een of andere studierichting doen in Kortrijk – vraag me niet wat want dat is Kelly haar sector, zij weet dat allemaal – maar hij heeft daar uiteindelijk toch maar van afgezien. Op kot (kamers, red.) gaan, dat zag hij helemaal niet zitten”, onthult Sam Gooris in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS