Op 14 mei zette S10 een fantastische prestatie neer op het Eurovisiesongfestival in Turijn. Winnen deed ze niet, maar de zangeres was meer dan tevreden met haar prestatie. Bovendien leverde het haar duizenden volgers bij op Instagram.

Onder die duizenden volgers zitten natuurlijk ook een heleboel mannen. En dat vind S10 toch bijzonder leuk. “Ik heb het afgelopen jaar met best veel mannen seks gehad. Soms was het heel leuk, soms gewoon k*t”, zegt ze in Story en staat ook te lezen in het boek ‘Hoe doen we het?’ van Milou Deelen.

Tijdens één van haar seksdates liep het niet zoals Stien had verwacht of gehoopt/ “Er kwam iemand langs toen ik heel dronken was en ik zie dat hij weg moest omdat ik te dronken was en moest kotsen. Toen heeft hij bij het weggaan een fles Hennessy van mijn drankplateautje meegenomen.”

Seks is belangrijk voor Stien en ze is niet vies van meerdere sekspartners te hebben. “Ik hou gewoon van seks, ook met mensen die ik niet ken. Als ik iemand aantrekkelijk vind, stuur ik diegene een berichtje. Ik vind het chill om het zelf in de hand te hebben. Als we dan wat gaan drinken, draai dat soms uit op seks.”

Toen Stien nog op de middelbare school zat, werd ze daar vaak mee gepest. Heel wat van haar schoolgenoten vonden haar makkelijk omgaan met vrijpartijen. Maar ze kreeg steun van een ouder koppel van rond de 40. “Zij vertelden mij dat ik geen schaamte mocht hebben en dat ik gewoon superveel seks moest hebben. Dat moest ik dan aan hun vertellen en dat doe ik nu nog altijd.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.