De laatste maanden zag zanger André Hazes er niet zo goed uit volgens velen van zijn fans. Maar sinds André weer wat tijd heeft doorgebracht met zijn ex-vrouw Monique Westenberg, lijkt het weer meer dan goed te gaan met André. Hij ziet er volgens sommigen beter uit dan ooit.

De zanger is al een tijdje inactief en treedt sinds enkele maanden niet meer op. Hij kreeg te kampen met een burn-out en trok zich even terug uit alle media. Hij genoot van zijn vrije tijd, zijn tijd met zoontje Dré en zijn tijd met Monique.

Zo trok het gezin samen naar Amerika, om er allerlei leuke dingen te doen. Zo bezochten ze onder andere Disney World en gingen ze ook samen naar een concert. En dat deed André zichtbaar deugd.

Monique is sinds kort terug in Nederland en dat was voor haar eventjes wennen. Zij vond de rust in Amerika, die ze in Nederland niet vindt. Overal wordt ze in de gaten gehouden en wordt ze ook vaak met haar neus op de feiten gedrukt.

Monique probeert pers en nieuwsgierigen te mijden, maar dat is niet altijd zo gemakkelijk, schrijft Weekend. Zo probeerde ze onlangs voor het tijdschrift haar gezicht te verbergen door haar hand ervoor te houden. Met haar statement op Instagram over haar relatie met André, hoopt ze duidelijkheid te geven aan iedereen die toch zo nieuwsgierig is. En daarmee moeten we het voorlopig doen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.