De soap rond André Hazes en Monique Westenberg blijft maar doorgaan. Waar sommigen nog droomden van een verzoening, worden anderen met hun neus op de feiten gedrukt: een verzoening, die is er niet.

Enkele weken geleden verschenen er nog vrolijke, gelukkige kiekjes van André, Monique en hun zoon Dré in Amerika.  Foto’s die de geruchtenmolen volop lieten draaien. Ook is niet uitgesloten dat er tijdens de reis intieme momenten zullen geweest zijn tussen het voormalig koppel.

Maar vrienden van de zanger laten aan Story weten dat André enorm geïrriteerd is door de verschenen foto’s op Monique haar Instagram. Ook voor André suggereren de foto’s meer dan er effectief aan de hand is.

Ook in de pers zijn foto’s van André en Monique gelekt en die zouden naar eigen zeggen getipt zijn door mensen uit de dichte kringen van Monique zelf. Daarmee wil ze aan de buitenwereld laten zien dat Hazes toch niet zonder haar kan en probeert ze zo publieke genoegdoening af te dwingen.

De kans bestaat dat die actie als een boemerang naar Monique zal terugkeren en dat ze hierdoor een verzoening met de vader van haar zoontje helemaal zal kunnen vergeten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl