De sfeer in Turijn was dinsdagavond best wel goed nadat bekend werd dat Nederland door mag naar de finale van het Eurovisie Songfestival. We hadden niet anders verwacht van S10.

Alsof ze het met opzet deden, kreeg S10 als tiende en dus ook als laatste te horen dat zij aanstaande zaterdag het nummer ‘De Diepte’ nog eens in de finale van het Eurovisie Songfestival mag zingen.

Toen wel bijzonder, want het was gisteren 10 mei, S10 zong als tiende in de halve finale en kreeg als tiende te horen dat zij door mag. De zangeres kon er na afloop wel om lachen.

Samen met Nederland gaan ook Armenië, Griekenland, IJsland,  Litouwen Moldavië, Noorwegen, Oekraïne, Portugal en Zwitserland door.

S10 zal aanstaande zaterdag in de eerste helft van de finale zingen, met een beetje geluk mag zij dat opnieuw als tiende doen, stel je voor!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.