De laatste tijd is Rachel Hazes weer ‘hot topic’ in de media. Eerst omdat ze een nieuwe liefde had, namelijk Klaas Otto en niet veel later omdat de twee alweer uit elkaar waren. Dit keer heeft Rachel het aan de stok met haar beste vriendin Marieke van Beek.

Het geschil tussen de twee is al langer aan de gang, en draait vooral om geld. Toen Hazes zich in 2016 niet goed in haar vel voelde, gaf ze een volmacht aan drie personen die haar betalingen mochten doen, één van hen was Marieke.

En die heeft daar volgens Hazes misbruik van gemaakt. “Er gebeuren dingen buiten haar zich om”, vertelde Royce de Vries, advocaat van Rachel bij RTL Boulevard. Zo zou Marieke en Robert Israël, een tweede persoon die de volmacht had, geprobeerd hebben om het muziekbedrijf Melvin Produkties B.V voor te weinig geld te verkopen.

Een zaak van 5 jaar geleden, die nu dus nog steeds niet opgelost lijk te zijn.  “De meest recente akte van dit langlopende toneelstuk draaide om de vraag of de drie genoemde personen (ook Roxeanne Hazes behoort daarbij) wel of niet kunnen worden opgeroepen om voor de rechtbank een verklaring af te leggen.

Zowel Marieke als Robert waren daarbij aanwezig, alleen Roxeanne Hazes niet. Zij liet via een brief weten dat ze niet aanwezig zou zijn. Ze zou de geschillen tussen haar en haar moeder niet groter willen maken dan ze al zijn. “Als ik als getuige in deze zaak gehoord zou wordne, zou dat betekenen dat ik mijn moeder in diskrediet breng, want dat gene wat ik zal getuigen, zal alleen maar verder afbreuk doen aan de reputatie van mijn moeder”, schreef Roxeanne.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.