RTL 4 wijzigt programmaschema

Foto: RTL4

Woensdagavond voetbalt Oranje tegen Engeland en natuurlijk hoopt iedereen dat ons nationale elftal de Britten naar huis sturen. De kans is groot dat enkele miljoenen mensen de halve finale gaan bekijken, ergens in het dorp of de stad of gewoon thuis.

RTL 4 heeft besloten om de finale van Het Perfecte Plaatje Op Reis enkele dagen uit te stellen.

“Goed nieuws! Je hoeft niet meer te kiezen tussen de finale van HPP of de halve finale van het EK. De finale van Het Perfecte Plaatje zie je dus op vrijdagavond om 20.35uur bij RTL 4”, laat de zender weten.

Toch niet voetbalgek? Niet erg, dan kan je op RTL 4 naar I Can See Your Voice kijken, deze keer met Mart Hoogkamer. En ja, u kan het al raden, het is een herhaling van een aflevering die eind vorig jaar al een keer werd uitgezonden. Maar eerlijk, u gaat toch ook voor Oranje supporteren?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.