Peter Gillis geeft update over zoon Mark

Foto: Wessel de Groot - SBS6

Zoals hij eerder beloofde, heeft Peter Gillis maandag een update over zijn zoon Mark gegeven. Die werd eind juni in het ziekenhuis opgenomen met een ernstige longontsteking.

De situatie was zo zorgwekkend dat Mark Gillis in een kunstmatige coma werd gebracht. Sommige media schreven dat Mark het mogelijk niet zou overleven. Hoe zit het nu eigenlijk?

“Bijna iedereen heeft wel gehoord dat onze Mark al 9 dagen aan het vechten is voor zijn leven op de IC”, reageert een emotionele papa. “De dokters en verpleegkundigen bieden uitstekende zorg. De laatste behandeling lijkt gelukkig aan te slaan en de ontstekingswaarden en koorts zijn aan het zakken. We zijn voor het eerst hoopvol, maar het is nog heel onzeker”, geeft Peter Gillis toe.

Hij zegt namelijk de familie dankbaar te zijn voor alle lieve berichten en de rust die hen wordt gegund. En wij? Wij duimen dat het goed komt met Mark.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.