Het zwarte schaap van de familie

Roxeanne Hazes gaat als zangeres door het leven en heeft sinds kort ook een nieuwe singel uit: ‘Geen Sorry’. Ze gaf heel wat interviews om de singel te promoten en blikte daarbij ook terug op de heisa die rond haar ontstaan is de afgelopen maanden.

“Ik heb echt een heel leuke tijd gehad hoor”, verklaart Roxeanne Hazes. Ze nam namelijk deel aan ‘Beste Zangers’, de Nederlandse versie van ‘Liefde voor Muziek’. Haar deelname aan dit programma deed echter heel wat stof opwaaien want toen ze terugblikte op haar jeugd gaf ze aan dat haar moeder Rachel niet altijd een aanwezige mama was geweest.

Dit zette kwaad bloed bij haar moeder, zo vernam TV Familie. “Roxeanne verzint alles, het zijn echt allemaal leugens”, was de reactie van Rachel in de Nederlandse pers.

De slechte band die ze al hadden werd hierdoor nóg slechter en blijkbaar zou het nu ook behoorlijk scheef zitten tussen haar en haar broer André.

“Wat mijn familie betreft heb ik het gevoel dat ik nu zowat alleen sta”, verklaarde Roxeanne Hazes in een interview dat TV Familie te zien kreeg.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.