Om een relatie te hebben van dertien jaar of langer, moet je elkaar elke dag blijven verrassen en blijven graag zien. Iets wat zonder problemen lukt bij René le Blanc en zijn partner Jolanda.

“Ik vind Jolanda een super aantrekkelijke vrouw. Los van dat zij niet echt van het opruimen is, trekt alles in haar mij aan”, zegt een verliefde René in Party.

Maar ook Jolanda strooit met complimentjes wanneer het gaat over haar man. “Hij is altijd heel galant en heel lief. Hij weet mij nog steeds te verrassen na al die jaren.”

Jolanda probeert haar man nog dagelijks te verrassen en dat is soms al eens met een wat groter cadeau. “Ik had een tijdje geleden een nieuwe Flight Simulator gekocht en daar was hij al twee weken bijna iedere dag mee bezig.”

Maar René zou René niet zijn, mocht hij dat zomaar laten passeren. “Op een gegeven moment werd er aan de deur gebeld en stond er iemand met een waanzinnige bos met rozen. Op het kaartje stond: ‘Lieverd, bedankt voor je geduld. Je captain. Ik moet dan zo erg lachen, want het feit dat hij zoiets dan doet, is typisch René.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.