Het gaat al lang niet goed tussen Roxeanne Hazes en Rachel Hazes. Maar nu lijkt het toch alsof de ruzie nog een level hoger gaat. Rox wil duidelijkheid over de erfenis van haar vader en daarom sleept ze haar moeder voor de rechter.

De actie van Roxeanne zal de band met haar moeder er lang niet beter op maken, integendeel. Rachel zal het zeker zien als een aanslag op haar bezit en nalatenschap van haar man.

Roxeanne is ervan overtuigd dat niet alleen Rachel eigenaar is van de erfenis van André Hazes Sr. maar dat ook zij en haar broer André er evenveel recht op hebben.

De inzet van de rechtszaak is dan ook groot. Rob Goossens schetst een stand van zaken bij ‘RTL Boulevard’ en die is ook te lezen in Party.

“Rachel en André waren in gemeenschap van goederen getrouwd, dus dan ben je gewoon eigenaar van de helft van alles. Maar niet ook nog van een derde van de rest. Als het inderdaad over de muziek gaat, waar we toch wel een beetje van uitgaan, dan gaat dat voor én André en Roxeanne om miljoenen en miljoenen euro’s.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.