Het zijn niet zo’n leuke tijden voor Thijs Römer. Nadat hij beschuldigd wordt van grensoverschrijdend gedrag, kwam er ook nog eens een einde aan zijn relatie met Igone de Jongh. Lange tijd was er veel twijfel over hoe het nu tussen hen zat, maar daar heeft het koppel nu zelf een antwoord op gegeven.

Alle heisa en beschuldigingen hebben hun relatie uiteindelijk geen goed gedaan en de druk werd het koppel te groot. Igone wil het proces van Thijs niet afwachten en zette uiteindelijk een punt achter hun relatie.

“Met een zwaar hart heb ik besloten om mijn liefdesrelatie met Thijs te beëindigen”, schreef Igone op Instagram. Daar ligt de nadruk toch vooral op het feit dat zij de relatie heeft stopgezet.

De twee proberen elkaar zo vaak mogelijk te ontlopen en het huis dat ze samen hebben is niet langer het liefdeshuisje die ze vroeger samen hadden.

De breuk zal Thijs geen goed hebben gedaan. De man komt de laatste tijd amper buiten, en dat zal niet veranderen. Gelukkig laat hij de honden wel uit en gaat hij nog zelf naar de winkel voor boodschappen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.