Wat kan de liefde toch mooi zijn. Dat kan ook zanger Rolf Sanchez bevestigen. Toen hij de Britse danseres Sophia Mason ontmoette vier jaar geleden in de backstage bij het programma ‘DanceSing’, wist hij dat hij de liefde van zijn leven had gevonden.

“Voor mij was het liefde op het eerste gezicht, voor haar niet”, vertelt hij in Story. Normaal stapt Rolf nooit op vrouwen af, maar voor Sophia wilde hij heel graag een uitzondering maken en trok hij zijn stoute schoenen aan.

Gelukkig voor Rolf zei ze ja en zijn ze nu 4 jaar verder en hebben ze zonet een eigen huis gekocht. “Het mooie aan onze relatie is dat ze me laat zijn wie ik ben. Je ziet vaak dat mensen elkaar op een bepaalde manier gaan beperken in hun doen en laten, maar Sophia laat mij volledig vrij.”

Nu er een huis is gekocht, is het voor Rolf dan ook de hoogste tijd voor de volgende stap in hun leven. Rolf wil Sophia dan ook heel graag ten huwelijk vragen.

Rolf broedt al langer op het plannetje, maar nu lijkt het er ook echt van te komen. “Als ze ja zegt, dan maakt het alles compleet. Sophia is de vrouw van mijn dromen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl