Een goed jaar geleden kreeg Daniëlle van’t Schip, de dochter van zangeres Willeke Alberti, te horen dat er twee kwaadaardige tumoren bij haar waren ontdekt. Wanneer ze geen behandeling zou starten zou nog maar een half jaar te leven hebben.

Daniëlle besloot om een behandeling te volgen binnen de reguliere en alternatieve geneeskunde en onderging de behandeling met een glimlach.

Maar de behandelingen vallen haar erg zwaar. In december ging ze voor de zevende keer een behandeling en dat had ingrijpende gevolgen.

“Voor wie zich afvraagt hoe het met me gaat en wat de tumoren me tegenwoordig geven? De zevende lokale chemokuur op 5 december hielp om de tumoren kleiner te maken, maar het sloeg me neer in mijn algehele welzijn”, schrijft ze op sociale media en kan je lezen in Story.

Willekes dochter viel 20 kilo af en verloor al haar haar op heel korte tijd. Maar ook haar schildklier en nieren hebben het zwaar en Daniëlle heeft behoorlijk veel pijn. Maar Daniëlle probeert positief te blijven.

“Overgave aan alle gaven van het leven met nederigheid voor het lichaam en de aarde en krukken om te lopen. Niet zo gemakkelijk, het maakte het de afgelopen maand gemakkelijker met de onvoorwaardelijke liefde van mijn familie.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl