Rob de Nijs mag in juni dan wel een afscheidsconcert hebben gegeven in Ziggo Dome, gestopt met zingen is de zanger nog lang niet.

“Hij zingt mee met al het moois wat voorbijkomt. Dat is de mens Rob. De zanger is niet dood. De mens ook niet trouwens, maar ik bedoel; zijn talent om te zingen is niet weg”, vertelt zijn vrouw Henriëtte in Party.

Henriëtte neemt al enkele jaren de zorg voor Rob op zich en kan het cliché wel bevestigen wanneer ze zeggen dat de liefdespartner van een patiënt met Parkinson eerder een zorgpartner wordt dan een liefdespartner.

“De mazzel die ik heb, is dat ik verpleegkundige ben geweest en weet wat ik moet doen. Het zorgen voor iemand zit al in mij. Ik heb dat niet hoeven leren in dit traject. Het gaat mij makkelijk af, maar dat wil niet zeggen dat het altijd makkelijk is wat ik doe. Maar Rob is zo lief.”

Door zijn ziekte kunnen Rob en Henriëtte geen grote reizen meer maken of andere leuke dingen doen. Maar toch zorgen ze ervoor dat ze genoeg qualitytime hebben met elkaar. “We weten nu dat geluk in de kleine dingen zit en daar zit het ook echt in.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl