September 2023 wordt een erg mooie maand voor Robert Leroy en Jamie de Boer. Want dan gaat het koppel trouwen. Het huwelijk zal niet in Nederland plaats vinden, maar wel in het mooie zuiderse Italië.

“Over een paar weken reizen Jamie en ik naar Italië, waar we met onze weddingplanner een prachtige locatie gaan bekijken. We hopen dat het net zo mooi is als we op de foto’s hebben gezien. En dan is het nog de vraag wanneer het beschikbaar is”, zegt Robert in Story.

Het koppel geniet ontzettend van het voorbereiden van het huwelijk en vooral Jamie is er erg intens mee bezig. “Ik had echt niet gedacht dat het zo leuk zou zijn. Het is een bijzondere periode.”

Het huwelijksaanzoek van Robert was ontzettend romantisch. Hij schakelde de hulp in van Paul Anka.

“Vooraf heb ik contact met het gezocht, omdat je een aanzoek tijdens zijn concert niet zonder toestemming mag doen. Het was een prachtige setting en na afloop vertelden ze dat Paul Anka in juli in België optreedt en daar zijn we voor uitgenodigd. Dat wordt heel speciaal.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.