Acteur en regisseur Frank Lammers, bekend uit de reeks ‘Undercover’ op Netflix en als hoofdpersonage in de film ‘Ferry’, kijkt met lede ogen aan hoe het gesteld is met de mensheid. Dat vertelt hij aan Nieuwe Revu.

“De toestand van de wereld baart me ontzettend veel zorgen”, zegt hij aan de start van het interview. Frank doelt daarmee op de oorlog die plots zo kortbij komt.

Hij heeft zich altijd verbaasd over hoe de tweede wereldoorlog zijn oorsprong vond. “Men liet het allemaal maar gebeuren. Dat niemand iets gedaan heeft in de periode ervoor, verwondert mij nog steeds”, geeft hij aan.

“Je denkt toch: er is ruimte voor een beetje dapperheid. Maar nu voel je dat zulke krachten zo buiten je eigen bereik liggen”, reageert hij verder.

Frank is aangedaan door het gebrek aan moeite die mensen tegenwoordig doen om zulke dingen te voorkomen. “Het verbijstert me hoe slecht mensen in elkaar zitten, dat het onder je neus gebeurt en je er niks aan doet. Ik volg daarom het nieuws bewust niet meer, omdat ik het niet kan aanzien”, zegt hij gelaten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl