Je gelooft het misschien of niet, maar Rob Kemps houdt wel van stilzitten. Maar het is niet omdat hij het graag doet, dat hij het vaak doet. Hij is een bezige bij en heeft net zijn boek ‘Hemel op aarde’ klaar.

Ook ‘Total Loss’, het partyfestival van de Snollebollekes is achter de rug en hij heeft dus enkele drukke maanden gehad. Maar van even rusten, was geen sprake. Rob moest blijven gaan.

Drie dagen na het festival had hij het bijzonder druk met de zorg voor zijn kinderen. Wanneer zijn kinderen bij hem zijn, dan komt daar niemand tussen.

“Mijn kinderen gaan altijd voor, ook omdat ik ze daarna weer vier dagen moet missen. Dus hoe hard ik ook zou moeten uitslapen, ik begin er niet aan. Bovendien krijg ik altijd nog meer levenslust van die twee en verdeel ik mijn energie van nature goed. Met Snollebollekes trad ik soms wel drie keer per avond op en dat betekent dus vol aanstaan, een uur indalen, opnieuw pieken, rust nemen en nog eens vol gas. Ik kan niet veel, maar energie geven wel”, lacht Rob in Libelle.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.