De fans van André van Duin hoeven de presentator niet te missen op televisie. Hij is deze winter terug met een wintereditie van ‘Denkend aan Holland’. Samen met Janny van der Heijden reist hij met de trein door Zwitserland.

In Veronica Superguide vertelt regisseur Dolf Gerbers hoe het hele format van het programma tot stand is gekomen.

“Het leek ons leuk om een wintervariant van ‘Denkend aan Holland’ te maken. Een boottocht viel daarmee automatisch af. Toen kwamen we op het idee om met de trein door Zwitserland te reizen. De setting is anders, maar qua opzet lijkt ‘Denkend aan Zwitserland’ wel op zijn zomertegenhanger.”

Ook hier zien we wat Janny en André tijdens hun reis allemaal meemaken. En de chemie tussen de twee is nog altijd even sterk.

“Die chemie tussen André en Janny is natuurlijk onmiskenbaar. Er zit bij hen een soort vanzelfsprekendheid in, die het aantrekkelijk maakt om naar te kijken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.