Je partner verlaten voor een nieuwe liefde, niet iedereen pikt dat zomaar. Dat Rob Kemps zijn partner verliet voor een andere vrouw, dat kwam niet goed aan bij de Nederlandse bevolking.

Rob was heel lang een populaire presentator en erg geliefd op televisie en op het podium. Maar dat hij plots zijn liefde bekend maakte voor één van zijn achtergronddanseressen, dat kwam niet goed aan, weet Party.

Op televisie vertelde hij zelf nog dat het contact met zijn ex en tevens ook de moeder van zijn kinderen goed verliep. Zo hebben ze een goede regeling over de kinderen.

Maar dat lijkt nu wel te laat. Kijkers haken nu massaal af wanneer Rob op televisie verschijnt. En dat zou allemaal wel eens kunnen zijn door zijn nieuwe relatie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.