Hoe ontzettend mooi is de prijs die Rob de Nijs kreeg op het Gouden Televizier-Ring Gala. Hij kreeg daar een belangrijke prijs uitgereikt voor zijn afscheidsconcert. Het was zijn vrouw Jet die de prijs kwam ophalen.

Het was een erg emotionele avond voor Jet, want de dag daarvoor was haar moeder net overleden. Op de verjaardag van haar dochter blies de vrouw haar laatste adem uit.

Wie een prijs wint, geeft natuurlijk ook een bedankspeech. Dat deed Jet in naam van haar man en heel het gezin.

Daarin vertelde mevrouw de Nijs dat ze vond dat haar man nooit de eer had gekregen die hij verdiende en dat dat met deze prijs eindelijk was rechtgezet, schrijft Weekend.

Ook zoontje Julius was aanwezig en was erg trots op de prijs die zijn papa heeft gewonnen. “Deze prijs is een kroon op zijn hele carrière. Het is heel bijzonder dat we deze prijs hebben gewonnen, in wat ik vind, een heel mooie categorie.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.