Ria Valk is 82, heeft er al een mooie carrière opzitten. Ze heeft al heel wat mogen doen in al die jaren en zo is ook enkele jaren geleden haar laatste wens in vervulling gegaan: optreden in de Ziggo Dome.

“In 2018 stond ik bij de Toppers, afgelopen zomer mocht ik zingen bij de Zwarte Cross en kortgeleden heb ik in het voorprogramma van ‘Chantals Pyjama Party’ gestaan in de Ziggo Dome. Iemand had als wens dat ik ‘Oma Wil Een Toyboy’ zou zingen en dat heb ik gedaan. Voor mij was de Ziggo Dome een wens omdat ik daar nog nooit had gestaan”, glundert Ria in Party.

Het is niet iedere artiest gegeven om op zijn 82e nog voor allerlei leuke concerten en programma’s gevraagd te worden. Ook Ria kan amper geloven dat ze haar er nog altijd bij willen.

“Op mijn zeventiende deed ik mee aan een talentenjacht waar naar de Nederlandse Elvis Presley werd gezocht. Ik werd een tieneridool en dacht dat het na drie jaar wel over zou zijn. Ik had nooit gedacht dat ik op mijn 82e nog gevraagd worden. Ik vind het wel lachen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.