Heel wat mensen hebben veel bewondering voor presentator Rick Brandsteder omdat hij zich heeft laten opnemen in een afkickkliniek. Het ging al een tijdje niet goed met Rick en daar moest dringend verandering in komen.

Rick trok naar een afkickkliniek in Zuid-Afrika om van zijn problemen af te raken. Welke problemen juist, dat wil hij zelf liever niet zeggen. Maar mama Yvonne praat wel over de opname van haar zoon. “Rick zit nu al een tijdje in de afkickkliniek en zal daar in totaal 28 dagen blijven.”

En hoewel Rick zelf niet openlijk praat over de reden van zijn opname, lijkt het voor velen een uitgemaakte zaak. Rick heeft een serieus drankprobleem ontwikkeld de laatste tijd.

Rick lijkt het alvast van geen vreemden te hebben want ook Ricks vader Ron Brandsteder stond lang bekend als stevige innemer, schrijft Story.

Zowel Ron als Rick staan bekend bij de politie, en ze hebben beiden al heel wat op hun kerfstok. In 2016 werd Rick, na enkele incidenten, veroordeeld tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van een week plus een fikse boete.

Maar hopelijk voor Rick en zijn familie is dat nu allemaal verleden tijd. Iedereen hoopt dat Rick zijn overmatige drankgebruik halt kan toeroepen in Zuid-Afrika en dat hij binnenkort aan een nieuw hoofdstuk in zijn leven kan starten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl