Willeke Alberti is altijd erg gelukkig geweest met haar dochter Danniële van’t Schip. Helaas is de vrouw op 55 jarige leeftijd overleden aan een slepende ziekte. Gelukkig heeft de zangeres mooie momenten om te koesteren.

“Ik vond Joop een geweldige vader, toch heb ik een kindermeisje aangenomen. Ik denk overigens dat kinderen voelen, meteen al, wanneer ze welkom zijn. Ze was een erg lieve baby. Wij hielden zielsveel van haar en nog steeds”, klinkt het in Story en de biografie van Willeke.

Volgens Willeke was Daniëlle ook een heel slim kind en kon ze meer zien dan andere kinderen van haar leeftijd. Daniëlle was dikke maatje met Martijn Krabbé en ze leek een erg gelukkig kind te zijn, net zoals haar mama.

Vader Joop was helaas ontrouw en dus besloot Willeke van hem te scheiden. Daniëlle heeft nooit last gehad van de scheiding en dat tot grote opluchting van Willeke. Haar verdriet deed haar dochter veel meer pijn.

“Dat heeft haar doen besluiten om mij nooit tot last te zijn. Dat vind ik heel erg, maar aan de andere kant heeft ze haar vader gehad.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.