Toen Ria Valk begon met zingen en het idool werd van heel wat tieners en andere liefhebbers, had ze gedacht dat haar succes na een drietal jaar wel voorbij zou zijn. Toch duurt het succes nog steeds verder en zijn we al meer dan 3 jaar verder ook.

Onlangs was de zangeres te zien in ‘DNA Singers’. Ze was overweldigd hoeveel positieve reacties ze achteraf heeft gekregen.

“Ik vond het gek om mee te doen. Ik ben niet meer zo goed in nieuwe dingen leren, dus voor het duet met Vincent koos ik het nummer ‘Blue Suede Shoes’ van Elvis Presley. Daar ben ik als jong meisje mijn zangcarrière mee begonnen”, vertelt Ria aan party.

Maar tijdens de opnames verliep niet alles zoals verwacht. De bedoeling van het programma is dat het panel kan raden van wie de andere helft van de zangers familie is. En daar ging het mis.

“Ik stond achter de coulissen en vroeg me af waarom de mensen aan het lachen waren. Iemand van de productie zei toen dat Vincent per ongeluk mijn naam had gezegd, waardoor het panel niet meer hoefde te raden. Ik ben dol op Vincent, net zoals op zijn broer Ruben.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.