In de schitterende maar soms ook meedogenloze wereld van de muziekindustrie, waar relaties vaak gebukt gaan onder druk en schandalen, heeft Jan Smit een verbluffende veerkracht getoond. 

Het besluit om zijn vader Ruud, die zowel een familielid als werknemer was, te ontslaan, is één die wellicht in andere families tot een eeuwigdurende vete zou hebben geleid. Maar Jan ontkent stellig de geruchten van een familieconflict, en geeft ons een kijkje in het complexe web van persoonlijke en professionele verhoudingen. “We gaan goed met elkaar om,” beweert de zanger in Party, ondanks de roddels en speculaties die de Volendamse en nationale podia infiltreren. Het navigeren op de ruwe zeeën van familie en beroemdheid is voor niemand gemakkelijk. 

Jans openheid over deze precaire balans werpt een verhelderend licht op de uitdagingen die komen kijken bij het managen van bloedbanden en business in de spotlight.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.