Ze kreeg de diagnose van borstkanker

Te horen dat je borstkanker hebt, voor een vrouw is het niet leuk om te horen. Ook Ria Valk moest even slikken toen de dokter haar het nieuws vertelde.

Zij onderging ondertussen een borstsparende operatie en moet het de komende weken rustig aandoen. Maar ze beseft dat ze veel geluk heeft gehad.

“Ik kreeg dan wel geen tweejaarlijkse oproepen meer voor een controle, maar omdat mijn moeder er zo op aandrong om regelmatig je borsten te onderzoeken, ben ik dat toch ongemerkt blijven doen”, reageert Ria in Story.

Ria moet toegeven dat het wel eens door haar hoofd flitste dat ze zou sterven en dat zou ze echt heel erg hebben gevonden. Ze is nu 82 en wil nog minstens 10 jaar leven.

“Ik ga er nu wel van uit dat ik die 92 jaar nog ga aantikken. De artsen vonden in elk geval dat ze een heel vrolijke dame van 82 op hun tafel hadden liggen. Dat hadden ze niet eerder meegemaakt”, lacht Ria.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.