Hij kwam ongelukkig ten val

Lee Towers woont nog niet zo heel lang in Rotterdam. Hij verliet kort geleden zijn stulpje in Scheveningen om te verhuizen naar Rotterdam en zo dichter bij vrienden en familie te wonen. Maar in zijn nieuwe woning kwam hij ten val en brak hij zijn heup.

“We woonden er drie maanden toen er opnieuw vloerbedekking in de woning werd gelegd, want er zat een fabrieksfout in. In januari ben ik over dat tapijt heen gestruikeld. Inmiddels hebben ze het nieuwe tapijt gelegd, dus dat kan in elk geval niet nog een keer gebeuren”, zegt Lee in Weekend.

Gelukkig voor Lee is de pijn ondertussen verdwenen en heeft hij daar in elk geval niet te veel last meer van. En het allerbelangrijkste is dat hij ondanks het ongelukje nog altijd blij is met zijn nieuwe huis. “Het ligt aan de Maas, dus we hebben een fantastisch uitzicht”, glundert hij.

En hoewel alles goed gaat met Lee, maakt zijn vrouw Laura zich nog altijd zorgen om haar man. Ook voor haar was het allemaal niet makkelijk de voorbije weken.

“Ze is natuurlijk blij dat ik weer thuis ben. In het revalidatiecentrum was ze er elke dag. Ook de kinderen en kleinkinderen, de rest van de familie en vrienden staan voor me klaar. Maar allemaal gedoseerd, niet te druk, want dan schiet het niet op.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.