Zij verbrak de relatie

Wie de documentaire ‘BOOS’ heeft gezien, heeft ook de verschillende getuigenissen gehoord van de slachtoffers van rapper Ali B. Hij heeft verschillende vrouwen ongewenst gezoend en wilde ook s*ks met hen.

Aan één van zijn slachtoffers bood hij zelfs geld aan om te blijven, toen die besloot om terug naar huis te keren nadat hij haar had proberen zoenen.

Bij een ander slachtoffer stak Ali ongewenst zijn hand in de vrouw haar broek en bij een vijfde slachtoffer dook hij gewoon op zijn slachtoffer nadat ze op bed waren gaan liggen. Hoewel het slachtoffer geen s*ks wou met de rapper, deed hij het toch.

“Ali dwong mij om hem or**l te bevredigen. Ik heb hem uiteindelijk gep**pt om er vanaf te zijn, niet omdat ik het wou”, getuigt een andere vrouw en schrijft Story.

Ali B en zijn vrouw Breghje zijn ondertussen niet langer een koppel en dat kunnen wij volledig begrijpen. De getuigenissen zijn op zijn minst schokkend te noemen en het is onbegrijpelijk dat iemand tot zoiets in staat kan zijn. En dat krijgt Breghje ook regelmatig te horen. “Hoe kan je met zo’n man getrouwd blijven. Dan ben je minstens net zo schuldig en tolereer je de beschuldigingen.” Uitspraken die Breghje natuurlijk liever niet hoorde.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.