René le Blanc: “Mensen vinden mij een kwal”

ByLisa Paulussen

7 september 2022
Foto: Brunopress.nl

René le Blanc is boos, boos op ‘Shownieuws’, boos op Victor Vlam. Hij is teleurgesteld dat hij enkele beledigingen van Victor naar het hoofd kreeg geslingerd, zonder nog maar te weten wie Victor was.

“Ik vind het heel teleurstellend dat Victor Vlam mij in ‘Shownieuws’ op SBS6, dat bijna mijn eigen zender is doordat ik er met ‘Ik Geloof In Mij’ te zien was, neerzet als een over het paard getild mannetje”, zegt le Blanc boos in Party.

Ook Jolanda, de vrouw van René, was niet zo blij met de uitlatingen van Vlam en zij heeft hem meteen een bericht gestuurd op Instagram.

“Ze heeft Victor laten weten dat zij het erg jammer vond dat hij haar lieve man, die altijd voor iedereen klaar staat, zo afkraakte. Victor heeft niet gereageerd… dus ja”

Le Blanc is erg populair geworden dankzij ‘Ik Geloof In Mij’ en plukt daar nu nog elke dag de voordelen van. Maar evengoed ook een heleboel negatieve commentaren. “En door alles wat Victor nu over mij heeft gezegd, is dat weer gebeurd. Ik heb tig telefoons gehad. Ik heb lange tijd geen reacties meer gelezen, tot nu. Als ik dan lees dat ik een kwal ben, vraag ik me af waar ik dat aan heb verdiend.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.