Ondertussen woont Gordon al een tijdje in Dubai en heeft hij de rust in zijn leven wat teruggevonden. Hij geniet nu meer van het leven en van het gezelschap van zijn hondjes Toto en Rocco.

Op het gebied van de liefde is het op dit moment erg rustig bij de zanger. Maar hij praat in Party wel openlijk over de kinderwens die hij koestert.

“Het is wel een ding wat ik leuk zou vinden als het me overkomt. Want ik spreek zoveel vrienden en kennissen die inmiddels vader en moeder zijn geworden en die zeggen allemaal van: ‘Dat is toch eigenlijk het mooiste wat er is, als je dat hummeltje in je handen houdt”, zegt Gordon.

Gordon kan er zich iets bij voorstellen dat dat een fantastisch gevoel moet geven. En de vele enthousiaste reacties van vrienden brachten hem steeds meer en meer op het idee om vader te worden.

Al zit zijn programma die hij destijds maakte over honderdjarigen daar ook voor iets tussen. “Als ik zie dat sommigen echt geen kinderen hebben en hoe eenzaam het dan kan zijn… Maar weet je, het is niet een issue ofzo voor mij. Ik zeg altijd: het universum bepaalt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.