Wie Kees Stevens nu op de rode loper ziet verschijnen, zal zien dat Kees harder straalt dan ooit. Sinds hij een haartransplantatie liet uitvoeren voelt hij zich weer beter in zijn vel en maakt hij zich geen zorgen meer over kaal worden.

Al was de dag van de ingreep geen pretje. Niemand geloofde immers dat Kees de ingreep effectief zou laten uitvoeren, zelfs zijn eigen man John niet.

“Ik maakte hem om kwart voor 8 wakker en toen vroeg hij: ‘Ga je het echt doen?’ Doordat ik wist dat ik een kalmeringspilletje zou krijgen, zat ik vol zelfvertrouwen. Al duurde dat helaas niet lang”, lacht John in Party.

Kees heeft heel wat tranen gelaten bij het begin van de ingreep, zeker toen ze zijn hele hoofd kaal gingen schreven.

“Ik vond dat zo raar. Ik kon alleen maar denken: Kees is weg. Ik had mezelf nog nooit op zo’n manier in de spiegel aangekeken. Ik kan het niet uitleggen, maar het is net alsof je door je ziel heen kijkt ofzo. Je ziet in één keer je echte ik.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.