Hij wist het beter

Voormalig voetbaltrainer Pieter de Jongh en René Froger zijn geen vreemden voor elkaar. Niet alleen zag Pieter René wel eens een keertje in een Goois huis van plezier, ook nadien kwamen ze nog in contact met elkaar.

Zo moest Pieter ooit training geven aan de zoon van René Froger. En hij moet toegeven dat de jongen er helemaal niks van bakte.

“Ik weet nog goed dat René toen een keer kwam aanrijden in zijn Bentley. Hij stapte uit, trok zijn blazer uit en kwam mij vertellen wat ik moest doen. Ik zei: ‘Concentreer jij je lekker op je zingen. Laat mij mijn werk doen’. En toen was het afgelopen”, vertelt Pieter in Story.

Maar ook het zoontje van Caroline Tensen heeft een indruk nagelaten bij de voormalig voetbaltrainer. Al was dat ook niet meteen de meest positieve indruk. “Schoenen van 600 euro, maar hij kon nog geen bal recht vooruittrappen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.