Ze hebben een mooie band

Maar weinig mensen hadden er een goed oog in dat Rob de Nijs zijn laatste ziekenhuisbezoek nog zou overleven. Het zag er ook niet goed uit en de familie leek al stilletjes aan afscheid te nemen.

Maar na enkele bange dagen leek het plots weer beter te gaan met Rob en dat tot ieders grote verbazing. Ook zijn ex-vrouw Belinda was opgelucht

“Binnen twee dagen zag ik de oude Rob weer terug en kon hij aan het proces beginnen om aan te sterken. Je zag aan hem hoe fijn hij het vond om al zijn zoons om zich heen te hebben. En voor Henriëtte en mij, als moeders, was het heel bijzonder om te zien hoe intens de band is tussen Rob en al zijn kinderen”, zegt Belinda in Story.

Maar vooral de band tussen Rob en zijn zoon Yoshi viel heel erg op. Het beeld van Yoshi aan het ziekenhuisbed van zijn vader zal Belinda altijd bijblijven.

“Yoshi pakte Robs hand en ging zachtjes voor hem zin gen. Dat was heel ontroerend. Dan zie je hoe onverbrekelijk hun band is.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.