De kans bestaat

Gordon liet recent in een podcast weten dat hij zijn tv-compagnon Gerard Joling toch een beetje mist. Hiermee lijkt hij de hint te geven dat hij graag weer met hem zou willen samenwerken en dat de deur op een kiertje staat.

Nochtans gingen de twee uit elkaar, op televisie dan toch, omdat er meer ruzie van kwam dan nog een leuke samenwerking. Gehaat heeft Gordon Gerard nooit, maar hij is wel erg boos geweest.

Al wil Gordon niet zomaar terug samenwerken met Geer. Hij vertelt in de podcast ‘Doorzetters’ en in Party dat wanneer er een mooie som geld wordt geboden, hij er zeker over wil nadenken.

Hoe het komt dat Gordon nu zo’n uitspraken doet weten we niet. Al zouden zijn mislukte tv-successen daar wel eens voor iets tussen kunnen zitten. Dat hij vanaf 1 december zonder inkomsten zit omdat hij dan niet meer SBS werkt, zullen ook wel een reden zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.